mereka yg comel

Hana Yori Dango

Hana Yori Dango
.. Aaaa.. I really2 love this anime XD... sgt222 sukaaaaaa.

xoxo

Isnin, 14 November 2016

Assalamualaikum dan haiii

Assalamualaikum :)
Haiiii dan helloo.. *lambai2*
Ada org ke tak de tak tau lah ya.. haha
Lama gila kott tak update.. pd yg setia menunggu (kalau ada) minta maaf lah aii dah lama mghilang.. --"
Mghilang mncari diri..mghilang utk menmbah ilmu..mghilang utk mncari the actual reason knplah saya ni nak jadi penulis ya.. haha
Tapi apa2 pun Insya-Allah blog ni akan diupdate semula.
Let's start dr mula balik.. hey2 :)
Ada cerita baru Insya-Allah dan cerita lama tu akan dipolish baik2 tmbh mana yg patut sesedap perisa bukan Maggie (lol).. sebab tu blog ni kosong..hahha..
Well.. itu je kot utk awal ni. Nanti sambung balik Insya-Allah...

*bersabor je lah dgn aii ni ye.. haha
 :*
Catat Ulasan

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.